kolmapäev, 10. juuni 2009

Ideelaada "Elu koolis koos Tiigriga" infokanal on avatud!


12. juunil 2009 toimub Tallinna Lauluväljakul Tiigrihüppe Sihtasutuse ja Koolielu portaali ideelaat "Elu koolis koos Tiigriga". Selleks puhuks avasime ajaveebi, kuhu ootame laadaga seotud mõtteavaldusi, huvitavaid ideid ja kommentaare. Mõnusat infovahetust kõigile!

3 kommentaari:

  1. Koolis tundides võiks olla lõbusam . Õpetajad võiksid korraldada tundides rohkem tunniga seotud mänge .Mängides õppib inimene suhteliselt rohkem .

    VastaKustuta
  2. Juhanid ja Jukud. Tuha- Juhanid . Kas nemad jäävadki tuhkadeks?
    Peaks ulatuma koolide Tiiger täiskasvanuteni, kes koolieast väljas

    VastaKustuta
  3. Koolitundides ja kodustes ülesannetes võib kasutada Vikipeediat. Õpilased saavad oma referaate lisada Vikipeediasse, tasuta entsüklopeediasse. Õpetajad saavad lisaks hindamisele ka toimetada õpilase referaati või talle nõuandeid kirjutada artikli arutelulehel. Vikipeedia on küll ühistööna tekkiv entsüklopeedia, kuid iga artikli muutja tööd saab artikli ajaloost jälgida. Kõik Vikipeedia artiklid on saadaval GNU Vaba Dokumentatsiooni Litsentsi (GFDL) tingimuste all, mis tähendab, et õpilase täidetud ülesanne ei jää õpetaja või õpilase lauasahtlisse tolmu koguma vaid kasutatakse aina edasi. Oma algusest peale on Vikipeedia populaarsus järjepidevalt tõusnud ning sellele lisaks on loodud mitu sõsarprojekti (näiteks Vikitsitaat, Vikisõnaraamat jne).

    VastaKustuta